Kunst

EXPOSITIE DAGEN

Paintings Angeles Nieto

 

Volgende week, 19 en 20 november open ik de deuren van mijn atelier in Thorn, Limburg. Een week later, 26 en 27 november, exposeer ik in Aquartis Gallery, Amsterdam. Onder andere ben ik bezig met nieuw werk voor de Feeling Good Art Collectie. De serie bestaat uit werken van 30 bij 30 centimeter, met zeer diverse onderwerpen en technieken, ingepakt in een mooie doos met certificaat. www.angelesnieto.nl.

Er zal ook groter en heel gevarieerd werk te zien zijn.

Ik ben ook aanwezig. We kunnen praten en ik leg graag uit waar ik de laatste tijd mee bezig ben. Ik hoop dat we elkaar ontmoeten tijdens deze dagen in Thorn of in Amsterdam. Tot dan!

 

Thorn: Zaterdag 19, zondag 20 november

Baarstraat 13 Thorn.

Van 12:00 tot 17:00 uur

 

Amsterdam: Zaterdag 26 en zondag 27 november

In Aquartis Gallery,  

Entrepotdok 129 (links naast de dierentuin Artis)

Van 12:00 tot 17:00 uur

 

Over de Feelling Good Art Collection

Sinds maart 2015 werk ik aan deze collectie. Alles begon met de behoefte aan experiment. Vaak heb ik ideeën, wil ik technieken uitproberen of met kleuren experimenteren. Meestal zette ik deze ideeën in mijn hoofd of tekende het op kleine losse blaadjes. De stapel blaadjes werd groter en groter en ik deed er weinig mee, bleven wachten totdat ik eens “tijd” had, nooit dus…

Een dag tekende ik niet op een blad, maar op een klein doek, vanaf dat moment steeds vaker. In eerste instantie waren deze doeken in allerlei verschillende maten. Het kon een serie worden, dacht ik, als ik ze in hetzelfde formaat zou maken als een collectie.

Ik zocht naar een veramelnaam voor deze collectie, toen ik, toevallig, het liedje van Nina Simone “Feeling good” hoorde, betoverend, ik kreeg er kippenvel van. Ik wist ik het, “perfecto”. Het liedje vertelt hetzelfde dat die kleine doeken willen vertellen, op zoek gaan naar een nieuwe ondekking, een nieuwe weg , een nieuwe dag, een nieuw leven.

Zo werd deze serie geboren, een kunstcollectie met de naam van een lied “Feeling Good” (gracias Nina) “Feeling Good Art Collection”. Altijd in beweging met telkens nieuwe werken, een soort Perpetuum Mobile in kunst…

Paintings Angeles Nieto

 

 

 

Paintings Angeles Nieto

 

 

 

 

Delen:
Share

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

error: Content is protected !!

Sign up to be informed

 

Think CREATIVE!